Palvelut

Kotitalousasiakkaille tarjoamme kaikki erilaiset siivoukset, pihatyöt, asiakkaan avustus-, kahvitus- ja asiointipalvelut. Meiltä voit tilata pyykinpesua, lakanoiden ja vaatteiden silitystä, ikkunanpesua, tarvittaessa myös teemme kotonasi ruokaa ja leivomme. Lajittelemme ja viemme kaikki kotitalousjätteet pois. Pystymme huolehtimaan myös asiakkaan lemmikkieläimistä ja huonekasveista.

Kuukausittaiseen ylläpitosiivoukseen voidaan sisällyttää myös kaikki yllä mainitut palvelut. Ensimmäisellä käynnillä tarjoamme aina perusteellisempaa perussiivousta, jolloin saadaan aikaan haluttu puhtaustaso. Tätä ylläpidämme sovittaessa ylläpitosiivouksella esimerkiksi kerran tai kaksi kuukaudessa.

Meiltä saat myös lattioille konepesut.

Lisänä tarjoamme talonmies- ja mökkitalkkaripalveluita tuntihinnoittelulla tai kiinteään kuukausihintaan. Molempiin palveluihin kuuluu mm. lumen luonti, haravointi, rännien tyhjennys kahdesti vuodessa, hiekoitus ja nurmikon leikkuu. Pakettiin voidaan sisällyttää myös muita tehtäviä asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan.