Esittely

TopClean on kotityöpalveluja tuottava yritys. Päätoimialueemme on Etelä-Karjala.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaalle asiantuntevaa ja laadukasta palvelua. Meille ammattiylpeys on tärkeä asia! Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja meillä on tiukat laatukriteerit, siksi teetämme vakioasiakkaille asiakastyytyväisyyskyselyn kahdesti vuodessa. Lisäksi räätälöimme jokaisen työkohteen erikseen, jotta saamme juuri Teille sopivan palvelukokonaisuuden. Tiedämme, että kotisi on sinulle tärkeä, siksi haluamme tehdä työmme huolellisesti ja kiireettömästi, näin takaamme tasaisen ja laadukkaan työjäljen.

Haluamme muuttaa maailmaa, siksi meillä maksetaan siivoojalle parempaa palkkaa. Käytämme biologisia, ekologisia, tehokkaita ja turvallisia puhdistusaineita, nykyaikaisia työvälineitä ja tehokkaita työmenetelmiä. Valitsemalla TopCleanin voimme yhdessä säästää ympäristöä ja työntekijää, samalla luoden teille puhtaan ja turvallisen ympäristön. Meiltä saat alan parasta palvelua, sillä kaikki työntekijämme ovat alan ammattilaisia!

Käytämme kasvomaskia asiakkaan toiveiden mukaan.

Olemme savuton työpaikka.

Kotitalouksille tarjoamme:
– siivoukset
– kaupassa ja apteekissa asioinnit
– piha- ja lumityöt
– järjestelyapu
– lasten hoitoapu
– ruoan valmistus sekä leivonta asiakkaan kotona
– kahvituspalvelut
– asiakkaan avustaminen
– puutarhan ja huonekasvien hoito
– lemmikkieläinten hoito

siivous kotisiivous ikkunanpesu pinttynyt lika miten saan lian irti rasva siivota koti imatra ruokolahti parikkala lappeenranta puumala mikkeli rautjärvi kotisiivous ikkunanpesu keittiön siivous ammattisiivooja kotiin paljon siivous maksaa siivous hinnasto kotisiivous hinnasto moppaus sisäilma siisti koti talonmies siivooja talkkaripalvelut mökkitalkkari pihatyöt lumityöt rännien puhdistus hiekoitus nurmikon leikkuu asiointi apu kauppa apu siivous apu avustus ulkoilu apteekki apu asiointi siivota siisti siivous ylläpitosiivous perussiivous puhdistusaine siivousaine